Juutalaisten toisiksi tärkein pyhä kirja on Talmud. Se on heprealaista Raamattua, eli Tanakia täydentävä lain selitysteos ja yhteenveto, joka on kirjoitettu 1500-1800 vuotta sitten.


Tässä on muutamia lainauksia Talmudista (“Gojimi” tarkoittaa ei-juutalaista): “Gojimeiden tuhoaminen on välttämätön uhritoimitus” (Zohar II, 43a). “Myös parhaimmat Gojimeista pitää tappaa” (Avoda Zora, s. 26b). “Älä pelasta Gojimia, jos hän on vaarassa kuolla. Älä anna armoa Gojimeille” (Hikkoth Akum X1). “Ei-juutalaiset ovat luotu palvelemaan juutalaisia” (Midrasch Talpioth 225). “Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella tulee olla 2800 orjaa” (Simeon Haddarsen, fol-D). “Kun Messias tulee, kaikki tulevat olemaan juutalaisten orjia” (Erubin 43b). “Kaikkien muiden maiden omaisuus kuuluu juutalaiselle valtiolle, mikä näin ollen on oikeutettua kähveltää” (Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348). “Juutalaisten täytyyy valehdella, kun Gojimi kysyy, että sisältääkö kirjamme mitään heitä vastaan” (Szaaloth-Utszabot, The Book of Jore Dia 17). “Keskusteleminen ei-juutalaisten kanssa uskonnollisista asioista olisi sama kuin tappaa kaikki juutalaiset, sillä jos ei-juutalaiset saisivat tietää, mitä me opetamme heistä, tappaisivat he meidät avoimella kadulla” (Libbre David 37).


Nämä järkyttävät opit ollaan pystytty pitämään salassa todella hyvin. Kaikki, jotka tuovat nämä Talmudin opit julki leimataan antisemitisteiksi. Martti Luther kirjoitti Talmudista kirjassaan “Juutalaisista ja heidän valheistaan”.

Juutalaiset ovat yrittäneet valloittaa maailmaa jo pitkään. Yksi juutalaisten keino valloittaa maailma oli sosialismi. Sosialismin perustajat David, Singer, Bernstein, Ferdinand, Lassalle ja Karl Marx olivat kaikki juutalaisia.


Venäjän Kommunistisen puolueen keskuskomiteasta vuonna 1918 12 jäsenestä 10 oli Juutalaisia. Juutalaisia olivat (Bronstein (Trotski), Apfelbaum (Zinovjev), Lurie (Larine), Uritski, Volodarski, Rosenfeld (Kamenev), Smidovits, Sverdlov, Nahamkes (Steklov) ja Uljanov (Lenin). Kaksi venäläistä olivat Krylenko ja Lunatsharski. Muiden Venäjän sosialistipuolueiden keskuskomiteat olivat samanlaisia. Mensevikit (sosiaalidemokraatit): 11 jäsenestä kaikki juutalaisia. Puolan kommunistinen puolue: 12 jäsenestä kaikki juutalaisia. Kansankommunistit: kuudesta jäsenestä viisi juutalaisia. Sosiaalivallankumoukselliset (oikea siipi): 15 jäsenestä 13 juutalaisia. Sosiaalivallankumoukselliset (vasen siipi): 12 jäsenestä 10 juutalaisia. Moskovan anarkistinen komitea: viidestä jäsenestä neljä juutalaisia.

Muissa Euroopan maissa kommunistiset puolueet olivat samanlaisia. Luuletko, että tämä oli sattumaa? Venäjällä he tappoivat ensin kaikki opettajat, kirjailijat ja älymystön, etteivät he voisi kääntää ihmisiä juutalaisia vastaan. Sitten he alkoivat tappamaan tavallisia ihmisiä. He tappoivat kymmeniä miljoonia syyttömiä ihmisiä. Venäjällä ei ollut pääomaa, joten juutalaiset omistivat siellä kaiken.

Juutalaiset omistavat kaikki maailman suurimmat yritykset, pankit ja mediat ja heitä on todella paljon Yhdysvaltojen hallituksessa. Tässä Los Angeles Timesin artikkelissa juutalainen Joel Stein luettelee juutalaisia Hollywoodin omistajia ja kertoo, että on ylpeä siitä ja ettei haittaa, että ihmiset ajattelevat, että juutalaiset omistavat Hollywoodin, kunhan he omistavat sen. Tältä sivustolta näkee, että ketkä hallitsevat Yhdysvaltoja ja tältä näkee Juutalaisia, jotka hallitsevat internettiä ja teknologisia asioita.

Klikkaa suurentaaksesi kuvan
Yhdysvaltojen keskuspankin (Federal Reserve) pääjohtajat ovat kaikki olleet juutalaisia jo yli kolmen vuosikymmenen ajan

Tässä joitakin juutalaisia, jotka hallitsevat internettiä ja sosiaalista mediaa:

Mark Zuckeberg: Facebookin, Watchapin ja Instagramin omistaja

Larry page ja Sergey Brin: Googlen, Androidin ja YouTuben omistajia

Noah Glass ja Biz Stone: osallisia Twitterin perustamisessa,

Aaron Swartz: Redditin omistaja

Marissa Mayer: Yahoon omistaja

Evan Spiegel: Snapchatin omistaja

Oletko vieläkin sitä mieltä, että juutalaisilla ei ole valtaa? Kuten William Pierce sanoo alla olevalla videolla, lähde juutalaisten vahvuuteen on se, että he toimivat heimona ja että rikkaat juutalaiset auttavat köyhiä juutalaisia. Olisi todella tärkeää, että katsoisit nämä videot:

Israel pidetään juutalaisena ja Euroopasta tehdään ei-valkoinen. Israel jopa lahjoo ei-juutalaisia maahanmuuttajia 3500 dollarilla, jotta he häipyisivät Israeilista ja tekee rotupuhtaustestejä maahanmuuttajille. Paras ratkaisu juutalaiskysymykseen olisi se, että juutalaiset muuttaisivat pois maistamme omaan maahansa. Mainittakoon vielä, että juutalaiset voidaan määritellä uskonnon lisäksi roduksi. Siitä lisää tässä videossa.