Euroopassa on tällä hetkellä meneillään valkoisten kansanmurha. Valkoisten syntyvyys on todella alhainen ja samalla ei-valkoiset tulevat tänne massoittain ja tekevät paljon enemmän lapsia valkoisiin verrattuna. Monissa Euroopan maissa tilanne on paljon Suomea pahempi, mutta monissa Suomen kouluissa valkoiset nuoret ovat jo vähemmistössä. Esimerkiksi Lontoossa valkoiset britit ovat jo vähemmistö. On täysin naurettavaa sanoa, etteikö se olisi tapahtumassa.

Suomessa väestö on kasvanut vuodesta 2014 lähtien pelkästään maahanmuuton seurauksena. Kuka tahansa ala-asteen matematiikan käynyt ihminen ymmärtää, että jos kantasuomalaisten määrä jatkuvasti laskee ja rotumuukalaisten määrä jatkuvasti nousee, jossain vaiheessa tulee piste missä kantasuomalaiset jäävät vähemmistöksi omassa maassaan. On myöskin täysin naïvia ajatella Suomen pysyvän Suomena väestön vaihduttua muukalaisiin. Jos rakastat isänmaatasi, taistele valkoisen kansanmurhan pysäyttämiseksi!

Kuvat: soinisenkoulunblogi.blogspot.com soinisenkoulunblogi.blogspot.com
Kuvia Lehtikuusen koulusta

Kuvia Merilahden peruskoulusta

Kuvia Varissuon koulusta

Kuvia Myllypuron peruskoulusta

Kuvia Itäkeskuksen peruskoulusta

Kuvia Vesalan peruskoulusta

Kuvia Pikkuhuopalahden nuorisotalolta
Kuvia Kallahden nuorisotalolta

Kuvia Kontulan nuorisotalolta

Kuvia Kivikon nuorisotalolta

Kuvia Rastilan nuorisotalolta
Kuvia Malmin Palloiluhallilta

Kaikki, jotka eivät taistele rotumme olemassaolon puolesta ovat syyllisiä sen hävittämiseen. Olet vastuussa valkoisten kansanmurhasta. Aiotko hyväksyä tämän kansanmurhan ja vain seurata sivusta, kun se tapahtuu? Kyllä vai ei? Rajat auki = eurooppalaisten hävittäminen.